33e jaarlijkse Bonita Springs Boat Show

Zuidwest-Florida watersporters verheugen zich! De Bonita Springs Boat Show keert terug van 3-6 maart 2022 met honderden boten van de beste dealers in het gebied, allerlei soorten uitrusting en accessoires, en professionals op het gebied van maritieme diensten. De show wordt gehouden op het uitgestrekte terrein van de Bonita Springs Poker Room, waar je een koud drankje kunt pakken en kunt genieten van een wandeling door de vele tenten en buitendisplays.

33e jaarlijkse Bonita Boat Show

De show bijwonen

3-6 maart 2022 | Dagelijks van 10.00-17.00 uur

10601 Bonita Beach Rd SE
Bonita Springs, FL 34135

De toegang is slechts $ 8 voor volwassenen en kinderen onder de 16 jaar mogen gratis binnen met een betaalde volwassene. Bezoekers vinden ook voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Tickets zijn verkrijgbaar aan de poort, en u kunt de datum vastleggen wanneer u RSVP op Facebook.


De nieuwste boten en uitrusting

Te midden van de heetste botenmarkt in de recente geschiedenis, is de Bonita Springs Boat Show een ongelooflijke kans om honderden boten allemaal op één plek te zien. Alle grote dealers van Southwest Florida zullen hun huidige inventaris van middenconsoles, dekboten, pontons en meer voor inshore en offshore cruises tonen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw of tweedehands vaartuig, u vindt het dit jaar op de show. Bekijk de volledige lijst met getoonde bootlijnen hier.

De show biedt ook tal van maritieme accessoires, motoren, elektronica, bootliften, services en belangrijke informatie voor varen hier in Zuidwest-Florida. U vindt er ook lokale maritieme experts om uw vaarvragen te beantwoorden. Voorbeeld van een lijst van alle exposanten en die van dit jaar boot toon kaart om uw bezoek te plannen.


Visseminars

De Bonita Springs Boat Show is ook een geweldige plek om onschatbare kennis op te doen over het vissen in onze lokale wateren. Coastal Angler Magazine organiseert gratis seminars met de lokale gids Captain Terry van Fish Face Charters. Seminars zullen een verscheidenheid aan kust- en offshore-vistechnieken behandelen en Captain Terry beantwoordt altijd graag vragen van vissers.

Dagelijks seminarschema:
Inshore & Offshore Vissen 10:30 uur
Inshore & Offshore Vissen 12:00 uur
Inshore & Offshore Vissen 13:30 uur


Schippersopleiding

De totaal nieuwe Wees in de bekende zone is een must-see voor zowel doorgewinterde als nieuwe watersporters. Kom langs en praat over varen met lokale experts, en krijg veel waardevolle informatie over varen in Zuidwest-Florida. Van navigatiebasis en veiligheidsinformatie tot etiquette en uitrustingstips, u verlaat de tentoonstelling in de wetenschap dat u en uw bemanning het meeste uit uw tijd op onze waterwegen zullen halen.

Als je vragen hebt over de Bonita Springs Boat Show van dit jaar, bekijk dan de bezoeker Veelgestelde vragen. Volg ons zeker op Facebook en Instagram voor de laatste updates over tentoongestelde voorwerpen en boten. We hopen je te zien op de show!

creatSource link

Azalea-maritime.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart