Gulf Reef Anglers: leer en verdien gratis uitrusting

Of je nu een diehard rifvisser bent of je slechts af en toe offshore waagt om op diepwatersoorten te vissen, als je weet hoe je afdalende apparaten of ventilatiegereedschappen moet gebruiken, zal de vis die je loslaat overleven en je uit de problemen helpen. We hebben de primeur voor een nieuw programma dat rifvissers uit de Golf van Mexico helpt te voldoen aan de DESCEND Act-vereisten door middel van educatie en zelfs gratis vistuig!

De DESCEND-wet

De DESCEND-wet maakte het onwettig om op rifvissen in de Golf van Mexico te vissen zonder een apparaat om de afgedankte vis veilig in het water terug te brengen op een diepte die voldoende is om de vis te laten herstellen van het barotrauma. De wet ging in januari 2022 van kracht en vereist dat vissers op commerciële, verhuurde en particuliere recreatievaartuigen een ontluchtingsinstrument of een afdaalapparaat hebben dat is opgetuigd en klaar voor gebruik bij het vissen op rifvissoorten in de federale wateren van de Golf van Mexico.

Wat is barotrauma?

Vissen die in diep water worden gevangen, ervaren vaak een barotrauma doordat ze uit de diepte worden opgerold. Barotrauma treedt op wanneer gassen zich uitzetten in de weefsels en organen van een vis en interne schade en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Wanneer ze worden losgelaten, kunnen deze vissen moeite hebben om terug te keren naar de diepte en als gevolg daarvan sterven. De effecten van barotrauma en vrijlating leiden vaak tot een groot aantal vissen dat sterft, tenzij de vissen op de juiste manier worden vrijgelaten.

Barotrauma Symptomen

  • Uitpuilende ogen
  • vooruitstekende maag
  • uitstekende darmen
  • Opgeblazen buik
  • borrelende schalen
  • Vissen die op het oppervlak drijven

Retourneer ze goed

Return ‘Em Right is een nieuw programma dat tot doel heeft de overleving van rifvissen te vergroten door vissers uit te rusten met de kennis en hulpmiddelen om vissen die lijden aan barotrauma succesvol te bevrijden. Naast het onderwijs, het programma zal gratis uitrusting leveren aan vissers in de Golf van Mexico die zich inzetten voor het toepassen van de beste methodes voor het vrijgeven en het helpen van de toekomst van de visserij. Klinkt dat als jou? Schrijf je hieronder in!

Registreer voor gratis uitrusting

Golf van Mexico vissers kunnen register voor een 15 minuten durende online review van best practices. Na het voltooien van de online training ontvangen vissers een gratis kit met twee afdaalapparaten, lood en alle hulpmiddelen die nodig zijn om de vis veilig naar de bodem terug te brengen.

Naast het aanscherpen van je visvaardigheden en het scoren van gratis uitrusting (de kit heeft een winkelwaarde van meer dan $ 100!), betekent deelname aan de Return ‘Em Right-beweging dat je elke keer dat je op rifsoorten vist, je steentje bijdraagt ​​om “Nog een gevecht te verdienen. ”

REGISTREER NU

Jezelf uitrusten met kennis en hulpmiddelen om op verantwoorde wijze vis vrij te laten, zal de vissers van vandaag, de volgende generatie vissers en de algehele gezondheid van onze visserijen ten goede komen. Het is onze verantwoordelijkheid om ons best te doen om ervoor te zorgen dat de vissen die we vrijlaten, overleven om te groeien, te paaien en opnieuw te worden gevangen!

BELANGRIJKE OPMERKING: Het Return ‘Em Right-programma staat los van de DESCEND Act en is niet het gevolg van wetswijzigingen, maar het gratis vistuig dat erdoor wordt verstrekt, zorgt ervoor dat u legaal kunt blijven vissen.

creatSource link

Azalea-maritime.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart