Vissen in de lente met Captain Terry van Fish Face Charters

De Bonita Springs Boat Show was een enorm succes dankzij de inspanningen van John en Kyle Good. De kwaliteit van de verkopers en displays maakte elke dag van de show aangenaam met een grote menigte aanwezigen. 1st Mate Vicki en ik genieten altijd van elk evenement dat de Marine Industries van SW Florida presenteert. Onze dank gaat uit naar iedereen die aanwezig was op de show, onze stand en de visserijseminars die ik elk jaar mag organiseren. Ik kijk nu al uit naar de botenshow van volgend jaar.

De visserij is het hele voorjaar heel goed geweest. De enige negatieve opmerking van mij als visgids en charterkapitein, is dat de wind sterker is geweest dan we willen voor ultiem genieten van het water. Het is niet zo slecht voor de ‘inshore’ visserij, maar het heeft veel vissers belet om ‘offshore’ te vissen.

Niettemin, wanneer de gelegenheid ‘klopt’, doe ik zoveel mogelijk offshore voor het rif en de pelagische soorten. Afgebeeld zijn een paar mooie vangsten als een ‘Captain for Hire’ op Dr. Andy Athens 31 Pursuit, uit Punta Gorda begin april. Hij is afgebeeld samen met zijn zoon met een mooie rode tandbaars. Trigger Fish, Red, Lane en Mangrove Snappers waren ook van de partij tijdens die zaterdag. Geweldig werk jongens!

Aan de kust was de forelbeet uitzonderlijk de hele maand maart en begin april, zoals hier afgebeeld. Roodbaars, Snook, Spaanse Makreel hebben de kustbeet afgerond. De Tarpon zijn er nu en ik plan die reizen voor de maand mei.

Ik kijk ernaar uit om de wind te laten liggen voor de rest van april en hopelijk de maand mei. Dit is Captain Terry Fisher van Fish Face Charters, LLC die iedereen strakke lijnen wenst. Ik ben beschikbaar op uw vaartuig (per uur) voor veiligheid, navigatie, visinstructies en vislocaties die uw vaartuig kan bereiken en die ervoor zorgen dat elk visavontuur, zowel binnen als buiten de kust, een succes wordt. Kijk op mijn website op www.fishfacecharters.com. Bel me rechtstreeks op 239-357-6829 of e-mail me op: fishfacecharters@yahoo.com om uw reis op mijn of de uwe te plannen.

creatSource link

Azalea-maritime.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart