KAPITEIN TERRY ZEGT DAT JULI HEET KAN ZIJN, MAAR ZO IS DE VISSERIJ!

WAUW HET IS HEET! Ik heb het niet alleen tegen de vissen, maar ook tegen de zomerhitte van juli. Desalniettemin zijn de winden tam geweest en zijn de stormen dit jaar tot nu toe geen groot probleem geweest. Aan de kust is de visserij redelijk goed geweest voor roodbaars en zeeforel. Snook en Mangrove Snapper zijn ‘on fire’ geweest met goede aantallen en maten.

Hier afgebeeld is Brent Walker (mijn schoonzoon) uit St. Louis, Missouri met een mooie maat medio juli Snook. Hij en ik waren een ochtend bezig met het vangen van veel van hen. Hij was hier in de tweede week van juli op vakantie met mijn dochter, Stacie en kleindochters, Taylor en Ali. Brent is ook afgebeeld samen met Taylor en haar mooie roodbaars, gevangen in de mangroven in het achterland. Dit werd ‘gefactureerd’ als hun laatste familie-uitstapje samen, aangezien Taylor verloofd is om in juni te trouwen. Gefeliciteerd Taylor met de verloving en de Roodbaars!

Honeymooners, Joe en Robin Youngblood uit de omgeving van San Antonio worden elk afgebeeld met Snook. Snook stond op hun ‘bucket’-lijst en gelukkig kon ik leveren. Hun vrienden Harry en Sheila Holt vergezelden hen op hun reis naar Florida. Ze vingen allemaal veel Snook en eindigden het charter bij Cabbage Key om de ‘vangst’ te vieren. Joe en Robin zijn van plan om in mei terug te keren naar Cape Coral om op Tarpon te vissen. Ik kijk uit naar de mogelijkheid om weer met ze te vissen. Ook de offshore vangst was goed. Het weer werkte grotendeels mee. In diepere wateren van 30 meter worden mooie grote tandbaarzen en snappers gevangen. of meer. De watertemperatuur is heet en de grote vissen zijn verder weg. Wees veilig en op de hoogte van de windvoorspellingen.

Dit is Kapitein Terry Fisher van Fish Face Charters.com. Neem rechtstreeks contact met mij op via 239-357-6829 of stuur een e-mail naar: terryfisher110@yahoo.com om uw charter op mijn Pathfinder Bay Boat te boeken. Ik ben ook beschikbaar als ‘Captain for Hire’ zowel inshore als offshore op uw schip (per uur), om ervoor te zorgen dat elke reis veilig en succesvol is. Volledige informatie over veiligheid, navigatie, visplekken en locaties wordt meegeleverd met het charter. Strakke lijnen voor iedereen!

door Kapitein Terry Fisher

creatSource link

Azalea-maritime.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart