Memorial Weekend Varen en Vissen Verslag

Varen en vissen waren uitzonderlijk goed in de maand mei. De wind is sinds de eerste maanden afgenomen, waardoor steeds meer watersporters en vissers van onze estuaria kunnen genieten, zowel binnen als buiten de kust.

Inshore heeft grote zeeforellen, roodbaars, snoek en natuurlijk zomermeervallen geproduceerd. De Spaanse makreel lijkt op of verder naar zee (golf) te zijn verhuisd. Hier afgebeeld met mooie zeeforellen zijn Vicki, Moby en mijn buren, Mark, Andrea en hun jonge visser, Elias. Ze wonen en werken respectievelijk in New Jersey en New York, maar hebben een huis aan de overkant van de straat en zijn regelmatige bezoekers van Florida. Elias is een van mijn nieuwste en betere juniorvissers, zoals blijkt uit zijn foto. Hij ving veel grote forellen en andere soorten. Hij had de eer van de grootste Zeeforel van de dag. Ik kijk er altijd naar uit om tijd met ze door te brengen.

Nathan Cordier en zijn vrouw Shawna uit Ashville, NC zijn jaarlijkse bezoekers van SW Florida en andere visbestemmingen. Nathan, een ervaren visser, ving meer dan zijn portie roodbaars tijdens hun verblijf hier in mei. Shawna kwam dicht bij hem in aantallen te evenaren. Samen vingen ze 14 Reds in één dag vissen in het achterwater. Over het algemeen heb ik in totaal 4 dagen doorgebracht met Nathan’s, vrouw, vader en vrienden hier in Florida. Samen voegden ze allemaal Roodbaars, Snook en Grote Zeeforellen toe aan de vangst. Nathan en Shawna zijn samen afgebeeld met een van hun vele vangsten. Ook Nathan’s vriend David uit Tallahassee, landde een 125 pond. Tarpon voor zijn ‘vis van je leven’. Het is hier afgebeeld terwijl ik de haak verwijder tijdens. Geweldig werk voor iedereen! Ik heb genoten van de tijd die ik doorbracht met Nathan, zijn vader Robert, vrouw Shawna en hun twee vrienden, beiden genaamd David, uit Tallahassee, Florida en San Diego, Californië.

Vissen zou de hele maand juni geweldig moeten zijn, dus ga erop uit en maak plezier, maar wees veilig!

Vicki, Moby en ik gaan het grootste deel van juni naar Marathon in de Florida Keys (Key’s). We kijken uit naar klanten die misschien overwegen om daar ook naartoe te gaan voor een charter, alleen onderhevig aan wind en eerdere charterverplichtingen. We zullen ons richten op Mahi Mahi, Tuna, Sailfish offshore; Grouper en Snapper op de riffen.

Dit is kapitein Terry Fisher van Fish Face Charters LLC. Kijk op mijn website op www.fishfacecharters.com. Bel me rechtstreeks op 239-357-6829 of e-mail me op: fishfacecharters@yahoo.com om hier of in de ‘Sleutels’ een charter te boeken. Ik ben beschikbaar op elk van de twee locaties als ‘Captain for Hire’ (per uur) voor instructie en vissen.

creatSource link

Azalea-maritime.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart